+91 - 9176618930

Nyauran sauran

info@htscoatings.in

Leupaskeun urang garis

Chennai, India

didatangan Us

Tentang Kami

HTS COATINGS - Badan Pelatihan Global pikeun FROSIO

Wilujeng sumping di badan latihan FROSIO anu disatujuan dina Layanan Téknis Harvish (HTS Coatings). Inspektur Pelapis / lukisan / palatihan / Frosio India.

HTS COATINGS Ayana Sadunya

India

Pelatihan Frosio, Inspéktur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Indonesia

Pelatihan Frosio, Inspéktur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Mesir

Pelatihan Frosio, Inspéktur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Singapura

Pelatihan Frosio, Inspéktur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Dubai

Pelatihan Frosio, Inspéktur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Norwégia

Tentang Kami

HTS COATINGS - Badan Pelatihan Global pikeun FROSIO

Palapis HTS (Pelayanan Téknis Harvish) / SSPC / FROSIO / QC Inspéktur Lukisan skéma mangrupikeun skéma latihan anu komprehensif sareng terstruktur anu anyar pikeun latihan, sertifikasi sareng pendaptaran persiapan permukaan industri sareng operasional palapis. Kami nganteurkeun Pelatihan SSPC, Pelatihan Inspéktur Lukisan SSPC / Pelatihan Inspéktur Pelapis FROSIO / Inspéktur Lukisan QC / Kontrol Korosi / Program Pelatihan Anti Korosi di India sareng Wétan Tengah anu sami sareng nace Cip / ICorr / Bgas / nace.

Pelapis HTS (Pelayanan Téknis Harvish) diakréditasi sareng ISO 9001: 2015 sareng TUV India sareng ngalaksanakeun sababaraha palapis / Inspektur Lukisan, kursus sertifikasi Internasional Spesialis ti SSPC, Pelatihan Inspéktur Lukisan SSPC & Pelatihan Inspéktur Pelapis FROSIO.

mangpaat

Sertifikasi FROSIO

Salaku Pelatihan & Sértipikasi anu ngagaduhan Lisensi / Pelatihan anu ngagaduhan kantor pusatna di India sareng ngagaduhan cabang di sakumna penjuru dunya

Sertifikasi Éropa

FROSIO kabuktosan Badan Sertifikasi (Teu aya kompromi dina Kualitas Pendidikan)

Awak Pelatihan FROSIO bakal ngajar sareng FROSIO bakal Sertifikasi sadaya murid

Sértipikat SIJI & HANYA Étika sareng Jujur di dunya ieu

Kursus panghandapna & biaya Ujian HANYA sareng COATING HTS

FROSIO gaduh hiji ujian & hiji biaya

FROSIO bakal mutuskeun sababaraha tingkatan (1, 2 & 3) tina sertifikasi

Pangakuan Sértipikat FROSIO sadunya

Tingkat bakal dumasar kana pangalaman palapis anu kabuktosan murid

Ujian Langsung & Transparan (Tiori & Praktis)

Patén ujian téori nyaéta DESKRIPSI

Ujian praktis (15 stasiun) sakumaha prakték industri umum

Perbarui unggal LIMA TAUN (Teu Ujian)

Total 9 dinten program kalebet Ujian

Latihan 80 jam pikeun ngaliput Tiori & Praktis (sakitar 8 dinten)

Pamariksaan sadinten (Téori 4 jam / Praktis 4 jam)

Blog

Warta & Pembaruan

Salaku Pelatihan & Sértipikasi anu ngagaduhan Lisensi / Pelatihan anu ngagaduhan kantor pusatna di India sareng ngagaduhan cabang di sakumna penjuru dunya

Uncategorized

PERBEZAAN ANTARA PENTING & KOMUNITAS

Ngajaga integritas panyalindungan mangrupikeun kasusah anu kabuktosan ku Insinyur, Inspektur, sareng Manajer dina Minyak, Gas, Pétrokimia, sareng Industri sekutu sanés. Nganalisis kinerja pelindung, ningkatkeun fisik

Maca deui "

Pangakuan sadunya

Sertifikasi FROSIO

Seueur Minyak, Gas, Petrochemical, Shipbuilding, Marine and Heavy Industries nganggo standar ISO sareng mikawanoh Sertifikasi FROSIO sadunya

Ayana urang sadunya

Malaysia

Uni Émirat Arab

Vietnam

Oman