+91 - 9176618930

Bej nje telefonate

info@htscoatings.in

Na lësho një linjë

Chennai, Indi

Na vizitoni

Logoståendeengelsk

Frosio është Organi Një dhe i Vetëm Çertifikues i akredituar nga ISO 17024

Veshjet HTS Prania në të gjithë botën

Indi

Indonezi

Egjipt

singapore

Dubai

Norvegji

Rreth nesh

Veshjet HTS - Trupi Global i Trajnimit të FROSIO

Veshje HTS (Sherbime Teknike Harvish) / SSPC / FROSIO / Inspektor QC i Pikturës skema është një skemë e re trainimi gjithëpërfshirëse, e strukturuar për trajnimin, çertifikimin dhe regjistrimin e operativëve të përgatitjes dhe veshjes së sipërfaqes industriale. Ne ofrojmë SSPC, Trajnim të Inspektorit të Pikturës SSPC / Trajnim Inspektori të Veshjes FROSIO / Inspektor QC Pikturë / Kontroll i Korrozionit / Programe Trajnimi Anti-korrozioni në Indi dhe Lindjen e Mesme që është e barabartë me nace Cip / ICorr / Bgas / nace.

Veshjet HTS (Shërbimet Teknike Harvish) të akredituara me ISO 9001: 2015 me TUV India dhe kryerjen e ndryshme të Inspektorit të Veshjes / Pikturës, kurse të çertifikimit Specialist Ndërkombëtar nga SSPC, Trajnimi i Inspektorit të Pikturës SSPC & Trajnimi i Inspektorit të Veshjes FROSIO.

Përfitimet e

Certifikimi FROSIO

Si një licensë / ofrues trainimi kryesor i Trajnimit dhe Çertifikimeve me seli në Indi dhe që ka degë në të gjithë botën

Certifikimet Evropiane

FROSIO është Organ i Certifikuar Certifikues (Pa kompromis në Cilësinë e Arsimit)

Trupi Trajnues FROSIO do të japë mësim dhe FROSIO do të Certifikojë të gjithë studentët

Certifikimi NJ ONE & VETM Etik dhe i sinqertë në këtë botë

Tarifa më e ulët e kursit dhe provimit VETEM me VESHJE HTS

FROSIO ka një provim dhe një tarifë

FROSIO do të vendosë nivele të ndryshme (1, 2 & 3) të çertifikimeve

Njohja në të gjithë botën e Certifikatës FROSIO

Nivelet do të bazohen në përvojën e provuar të veshjes së studentit

Provimet e drejtpërdrejta dhe transparente (teori dhe praktike)

Provimi i teorisë është përshkrues

Provimet praktike (15 stacione) sipas praktikës së përgjithshme të industrisë

Rinovoni çdo PES YE VITE (Pa provim)

Programi gjithsej 9 ditësh përfshirë provimet

80 orë trajnim për të mbuluar Teorinë & Praktike (rreth 8 ditë)

Provim një ditor i plotë (Teoria 4 orë / Praktike 4 orë)

blogs

Lajme & Përditësime

Si një licensë / ofrues trainimi kryesor i Trajnimit dhe Çertifikimeve me seli në Indi dhe që ka degë në të gjithë botën

Uncategorized

Diferenca midis pikturimit dhe veshjes

Mbajtja e mbrojtjes Integriteti është një vështirësi e provuar nga Inxhinierët, Inspektorët dhe Menaxherët në Naftë, Gaz, Petrokimike dhe Industri të tjera Aleate. Analizimi i performancës mbrojtëse, rritja fizike

Lexo më shumë »

Njohjet në të gjithë botën

Certifikimi FROSIO

Shumë industri të naftës, gazit, petrokimisë, ndërtimit të anijeve, detare dhe të rëndë duke përdorur standardet ISO dhe duke njohur çertifikatat FROSIO në të gjithë botën

Prania jonë në të gjithë botën

Malaysia

Emiratet e Bashkuara Arabe

Vietnam

Oman