+91 - 9176618930

Nelpon

info@htscoatings.in

Nyelehake kita baris

Chennai, India

Ngunjungi kita

Logoståendeengelsk

Frosio minangka Badan Sertifikasi Siji & Mung sing wis diakreditasi dening ISO 17024

HTS COATINGS Ngarsane Worldwide

India

Latihan Frosio, Inspektur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Indonesia

Latihan Frosio, Inspektur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Mesir

Latihan Frosio, Inspektur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

singapore

Latihan Frosio, Inspektur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Dubai

Latihan Frosio, Inspektur Lukisan, Inspektur Pelapis, Sertifikasi

Norway

Babagan awake dhewe

HTS COATINGS - Badan Latihan Global FROSIO

Lapisan HTS (Layanan Teknis Harvish) / SSPC / FROSIO / Inspektur Lukisan QC skema minangka skema pelatihan struktural lengkap lengkap kanggo pelatihan, sertifikasi lan registrasi persiapan permukaan industri lan operasi lapisan. Kita ngirim SSPC, Pelatihan Inspektur Lukisan SSPC / Pelatih Inspektur Pelapis FROSIO / Inspektur Lukisan QC / Kontrol Korosi / Program Pelatihan Anti Korosi ing India lan Timur Tengah sing padha karo cipratan Cip / ICorr / Bgas / nace.

HTS COATINGS (Layanan Teknis Harvish) sing diakreditasi karo ISO 9001: 2015 karo TUV India lan nganakake macem-macem kursus sertifikasi Coating / Lukisan, Spesialis Internasional Spesialis saka SSPC, Pelatihan Inspektur Lukisan SSPC & Pelatih Inspektur Pelapis FROSIO.

keuntungan

Sertifikasi FROSIO

Minangka Lisensi & Penyedia Pelatihan utama sing duwe kantor pusat ing India lan duwe cabang ing saindenging jagad

Sertifikasi Eropa

FROSIO kabukten Badan Sertifikasi (Ora ana kompromi ing Kualitas Pendidikan)

Badan Pelatihan FROSIO bakal mulang lan FROSIO bakal Sertifikasi kabeh siswa

Sertifikasi Etika lan Jujur Sawijining & Mung ing jagad iki

Ragad Kursus & Ujian paling murah Mung nganggo COATING HTS

FROSIO nduwe SATU Ujian & SATU BIAYA

FROSIO bakal milih macem-macem level (1, 2 & 3) sertifikasi

Pangenalan Sertifikat FROSIO ing saindenging jagad

Tingkat bakal adhedhasar pengalaman nutupi sing wis kabukten siswa

Ujian Langsung & Transparan (Teori & Praktis)

Patten ujian teori yaiku DESKriptif

Ujian praktis (15 stasiun) miturut praktik industri umume

Perbarui saben LIMA TAUN (Ora Ujian)

Total program 9 dina kalebu Ujian

Latihan 80 jam kanggo nutupi Teori & Praktis (udakara 8 dina)

Ujian sedina muput (Teori 4 jam / Praktis 4 jam)

blog

Warta & Update

Minangka Lisensi & Penyedia Pelatihan utama sing duwe kantor pusat ing India lan duwe cabang ing saindenging jagad

Uncategorized

BEDHARGA ANTARA PESENAN & KOMUNITAS

Nglindhungi integritas proteksi minangka kesulitan sing wis kabukten dening para Insinyur, Inspektur, lan Manajer ing Oli, Gas, Petrochemical, lan Industri sekutu liyane. Nganalisis kinerja protèktif, nambah fisik

Read More »

Pengakuan ing saindenging jagad

Sertifikasi FROSIO

Akeh Oli, Gas, Petrokimia, Industri Kapal, Industri Laut lan Berat nggunakake standar ISO lan ngakoni Sertifikasi FROSIO ing saindenging jagad

Presensi Kita ing Jagad

Malaysia

Uni Emirat Arab

Vietnam

Oman